Belysningsindustrien eksportert til Nord-Amerika markedsenergieffektivitetstest

Lamper eksportert til Nord-Amerika:

Nordamerikansk marked: amerikansk ETL-sertifisering, amerikansk FCC-sertifisering, UL-sertifisering, CEC-sertifisering i USA, California, cULus-sertifisering i USA og Canada, cTUVus-sertifisering i USA og Canada, cETLus-sertifisering i USA og Canada, cCSAus-sertifisering i USA og Canada .

Den grunnleggende utvalgsstandarden for nordamerikansk sertifisering av LED-lys er i utgangspunktet UL-standarden, og ETL-sertifiseringsstandarden er UL1993+UL8750;og UL-sertifiseringsstandarden for LED-lys er 1993+UL8750+UL1598C, som er å sertifisere lampebraketten sammen.

Energieffektivitetstest:

Når det gjelder krav til energiforbruk i USA, har ikke LED-pærer og LED-lamper vært inkludert i kontrollen.California-regionen krever bærbare LED-armaturer for å oppfylle Californias spesielle krav til energiforbruk.

Generelt sett er det seks hovedkrav: ENERGYSTAR energieffektivitetssertifisering, Lighting Facts Label energieffektivitetssertifisering, DLC energieffektivitetssertifisering, FTC energieffektivitetsmerke, California energieffektivitetskrav og kanadiske energieffektivitetstestingskrav.

1) ENERGYSTAR energieffektivitetssertifisering

ENERGY STAR-logoen ble laget av US Environmental Protection Agency (EPA) og Department of Energy (DOE) for å sikre at energieffektiviteten til listede produkter oppfyller regulatoriske krav, men det er en frivillig testsertifisering.

Foreløpig kan Energy Star Lampsprogram V1.1 og siste versjon V2.0 tas i bruk for LED-lyspæreprodukter, men fra 2. januar 2017 må Lampsprogram V2.0 tas i bruk;for LED-lamper og -lanterner krever Energy Star-testen versjonen Luminaire-programmet V2.0 har offisielt trådt i kraft 1. juni 2016.
Det er tre hovedtyper gjeldende LED-pærer: ikke-retningsbestemt lys, retningsbestemt lys og ikke-standardlys.ENERGY STAR har strenge krav til relaterte optoelektroniske parametere, flimmerfrekvens og vedlikehold av lumen og levetid for LED-pærer.Testmetoden refererer til to standarder for LM-79 og LM-80.

I den nye ENERGY STAR-lyspæren LampV2.0 har lyseffektivitetskravene til lyspæren blitt kraftig forbedret, produktytelsen og omfanget har blitt utvidet, og klassifiseringsnivået for energieffektivitet og ytelse er økt.EPA vil fortsette å fokusere på effektfaktor, dimming, flimmer, løsninger for akselerert aldring og tilkoblede produkter.

2) Lysfakta Label energieffektivitetssertifisering

Det er et frivillig merkeprosjekt for energieffektivitet annonsert av US Department of Energy (DOE), foreløpig kun for LED-belysningsprodukter.I henhold til kravene er de reelle ytelsesparametrene til produktet avslørt fra fem aspekter: lumen lm, initial lyseffekt lm/W, inngangseffekt W, korrelert fargetemperatur CCT og fargegjengivelsesindeks CRI.Omfanget av LED-belysningsprodukter som gjelder for dette prosjektet er: komplette lamper drevet av vekselstrøm eller likestrøm, lavspente 12V AC eller DC-lamper, LED-lamper med avtakbar strømforsyning, lineære eller modulære produkter.

3) Energieffektivitetssertifisering av DLC

Det fulle navnet på DLC er "The Design Lights Consortium".Et frivillig sertifiseringsprogram for energieffektivitet initiert av Northeast Energy Efficiency Partnerships (NEEP) i USA, den DLC-sertifiserte produktkatalogen brukes i hele USA som ennå ikke er dekket av "ENERGYSTAR"-standarden


Innleggstid: 13-jul-2022

Legg igjen din melding:

Skriv din melding her og send den til oss.